Bij Maat Hosting hoeft u niet allerlei ingewikkelde pakketten door te nemen, bij ons kiest u voor no-nonsense hosting op basis van één pakket. Hierin zit alles dat u nodig heeft voor uw website. Het instellen doen wij voor u, geen zorgen over DNS, e-mail settings, anti-spam en dergelijke. Lees hieronder wat u allemaal krijgt in dit totaalpakket.

Opslag

U krijgt altijd onbeperkte schijfruimte. Uw website blijft dus altijd bereikbaar, ook als er ’te veel’ schijfruimte wordt ingenomen.

Mailadressen

U krijgt een onbeperkt aantal mailadressen. Deze kunt u zelf aanmaken in de beheeromgeving van uw domein. Ook heeft u hier de mogelijkheid om ‘forward’ mailadressen in te stellen en spam filters te beheren.

Bandbreedte

U krijgt altijd onbeperkte bandbreedte. Uw website blijft dus ook bereikbaar als het een maand ’te goed’ gaat.

SSL-Certificaat

U krijgt gratis een SSL-certificaat waarmee u uw bezoekers kunt laten zien dat ze op een legitieme website aanbeland zijn.

Hosting Panel

Voor het beheer van uw domein en website maken wij gebruik van Plesk. Deze intuitieve beheertool geeft ruime mogelijkheden voor het beheren van uw domein. Maar u kunt aanpassingen natuurlijk ook door ons laten doen.

Backups

Wij zorgen dat er altijd een backup van uw bestanden is. Gaat er een keer iets mis, dan heeft u dus altijd iets om op terug te vallen.

Support

Ondersteuning waar u iets aan heeft. Wij reageren snel en oplossingsgericht. U kunt contact met ons opnemen via mail, telefoon, via ons ticketsysteem of via de chat.

Databases

U kunt een onbeperkt aantal databases aanmaken. Zo kunt u bijvoorbeeld een kopie van uw website gebruiken om wijzigingen te testen voordat u ze live zet.

REGEL HIER DIRECT JOUW NO-NONSENSE WEBHOSTING

© 2020 Maat Hosting. Onder voorbehoud van alle rechten
back to top
https://euc-widget.freshworks.com/widgets/79000000370.js