30 nov

Website online!

Na een periode van structureren, teksten schrijven en inwerken is het eindelijk zo ver, de website van Maat Hosting is online!

In augustus begon het avontuur dat Maat Hosting heet. Unique Made en Webse sloegen de handen ineen en voegden hun hosting activiteiten samen onder de naam Maat Hosting. Met een No-Nonsense visie op hosting bieden wij hosting zonder gedoe maar met persoonlijke aandacht.

Op de website staat omschreven wat wij voor jou doen, hoe we werken en welke pakketten je bij ons kunt afnemen. Zo leggen we uit dat we niet alleen hosting voor je kunnen regelen, maar ook het onderhoud van je website. De komende tijd gaan we de knowledge base en FAQ aanvullen. Ook zullen we de gelinkte social media gaan vullen met inhoud, bekijk onze twitter, LinkedIn, Google+, Facebook, YouTube, Behance, Dribble en Tumblr pagina’s.